5 tips for å få drømmebilen

Dream Car

Drømmer du om en spesiell bil? En Tesla, kanskje? Eller Lamborghini? Hvem har sagt at drømmebilen bare skal forbli i drømmene? Det er derfor slike uttrykk i det hele tatt dukker opp. Legg til ordet «drømme» til en ting, og man overbeviser seg selv om at man aldri vil få den gitte tingen. Det trenger ikke være slik, og det finnes flere måter å få tak i det du ønsker. Her har du noen tips om hvordan du når dine mål;

Lag budsjett og spar opp

save moneyDet kan virke umulig å spare opp en stor nok sum til å kjøpe en såkalt drømmebil, men når du deler det opp over flere år og setter deg et mål, blir det ikke så mye som du tror – dessuten sparer du mange tusenlapper på å ikke ta opp lån. Sett deg ned og se over utgiftene dine, kanskje det er noe du kunne kuttet ned på? Nå snakker vi ikke bare om drømmebilen, kanskje du generelt burde se over pengeforbruket og begynne å spare mer penger? Om drømmebilen koster en million kroner, og du deler det opp på ti år, blir det cirka åtte tusen kroner i måneden. Det er ikke så mye, når målet er at du kan gå til bilforhandleren og «dra kortet» etter å ha pekt ut bilen du har i tankene.

Vær med på enkle gaveutdelinger og konkurranser

Du har sikkert sett dem på Facebook og en del andre steder. «Klikk på Liker og del dette med dine venner, så kan du bli en av de heldige som vinner en Mercedes S500!». Det finnes utallige konkurranser der ute, ikke bare med biler som premie. Du ler kanskje nå, men noen må jo vinne! Hvorfor kan det ikke bli deg? Kanskje ikke den første gangen, kanskje ikke den andre gangen – men du kan plutselig få en telefonsamtale som gratulerer deg med en fantastisk gevinst.

Spill poker på nett – vinn bil

Drømmer kan bli til virkelighet, spesielt om du har litt flaks. Prøv ut PokerStars Spin and Go, en spennende type turnering der selv en minimal innsats på ti kroner plutselig kan gi deg store summer i avkastning. Om du vinner, da. Denne trenden har vokst uavbrutt de siste årene og millioner av mennesker har vunnet mer enn nok penger til å kjøpe både drømmebilen, drømmehuset og drømmebåten. Les deg opp på et bar gode pokerbøker, så vil du se at gevinstene ruller inn oftere enn utgiftene.

Start opp eget firma

Hvorfor ikke starte en liten forretning? Åpne et budfirma, leke med aksjoner, importere klær fra Kina? Mulighetene er utallige, spesielt nå i det 21. århundret når globaliseringen har kommet så langt. Det tar 24 timer å starte et enkeltmannsforetak, og du kan begynne i det små uten vesentlige investeringer. Kanskje kan du tilby tjenestene dine i nabolaget først? Alle store, internasjonale selskaper startet smått og bygget seg oppover. Det er det første steget som er vanskeligst, og det er vanskelig fordi folk flest er redde for å sette i gang. Og når du først har tjent din første million, kan du gi deg selv en liten gave – hvorfor ikke kjøpe drømmebilen du har i tankene?

Bygg din egen drømmebil

Hvis du har peiling på biler, altså hvordan de er satt sammen og hvordan det mekaniske fungerer, er det bare å bygge din egen bil. Hva kan vel være heftigere enn å vise frem en fantastisk doning det ikke finnes maken av på jordkloden? Utallige mennesker setter sammen egne biler ved hjelp av diverse vrak, dette kan du også utrette. Britiske IB Times har en fin oversikt over diverse håndlagde biler du kan ta en titt på.