Bra nettsider for deg som elsker veteranbiler

veteran_car_202816291

Har du en brennende interesse for veteranbiler? Da er du ikke alene. Et raskt søk på Google gir deg et nesten overveldende antall nettsider å velge mellom, og for den uinnvidde kan det ta sin tid å finne fram til de beste. For å spare deg for alt slitet, presenterer vi her tre av de beste.

Den danske nettsiden viaretro.com er en skikkelig skattekiste for folk med interesse for veteranbiler. Her finner du stort sett alt du trenger å vite om veteranbiler, blant annet i form av flotte bilder og gode artikler skrevet av fagfolk. Det vi imidlertid liker best ved siden er den lekre layouten og det brukervennlige oppsettet.
Norsk Veteranvogn Klubbs (NVK) nettside er også vel verdt et besøk. Norges fjerde største veteranbilklubb har omtrent 1700 medlemmer, og mange av dem bidrar jevnlig til foreningens hjemmeside. Foruten mange fine bilder er NVKs et bra sted å finne info om nært forestående treff og aktiviteter.

Vi er også svake for Mercedes Benz-klubbens norske hjemmeside. Selv om du ikke er spesielt betatt av disse tyske skjønnhetene, får nettsiden toppkarakter for både layout, brukervennlighet og reinspikka engasjement.