Triumph Tiger Club Scandinavia

scandinavia_346489028

Triumph Tiger Club Scandinavia (TTCS) er klubben for deg som elsker Triumph Tigere fra årgang 1993 og videre. Disse klassiske britiske motorsyklene har en stor fanskare over hele verden, og tilsvarende klubber finnes over hele Europa såvel som i USA. Triumph Tigers popularitet skyldes framfor alt den nesten alltid lekre designen på syklene, men faktorer som pålitelighet og gode kjøreegenskaper har også bidratt til merkets status blant motorsykkelentusiaster.

Den skandinaviske grenen er i all hovedsak nettbasert, og gir medlemmene en anledning til å utveksle informasjon og nyheter om Triumph Tiger-sykler. Samtidig organiserer klubben to årlige treff – ett på våren og ett på høsten – som i praksis arter seg som lengre kjøreturer gjennom Skandinavias vakre landskap. Perfekt for den som liker road trips, altså!

Klubben har i dag totalt 98 medlemmer, hvorav 53 er svenske, 41 norske, tre islandske og en finne. For å bli medlem holder det å ha interesse for Triumph Tiger-sykler, og medlemskapet koster bare 100 kroner. Hvis du har sansen for motorsykler, road trips og å treffe hyggelige folk et par ganger i året, kan dette definitivt være tingen for deg.